Skip to main content Skip to search

Workshop bloemschikken

Workshop bloemschikken ook iets voor u?

Bloemist Jeda Flowers te Zwijndrecht organiseert een aantal malen per jaar een workshop bloemschikken voor het maken van seizoen – of thema bloem arrangementen. De seizoen workshops zijn: voorjaar, zomer, herfst, najaar en winter.

workshop bloemschikken

Onze workshop bloemschikken zijn informele gezellige bijeenkomsten in de middag of de avond waarbij onze bloemsierkunstenaars uw creativiteit tot grote hoogte brengen. Uiteraard neemt u het zelfgemaakte arrangement mee naar huis.  Ook zin in een workshop? Jeda Flowers organiseert een creatieve, inspirerende en vooral gezellige workshop met je vrienden, familie of collega’s. Deelnemers kunnen per groep een keuze maken uit arrangementen.

Wanneer is er weer een workshop?

Om op de hoogte te blijven van het nieuws rond de workshops bloemschikken of om nadere informatie te vragen over specifieke workshop kunt u telefonisch contact opnemen met bloemist Jeda Flowers te Zwijndrecht (078-6196199), de website raadplegen en sociale media volgen.

Workshop agenda

Voorjaarsworkshop 8 april

Zin in een avond gezellig en creatief bezig zijn? Geeft u zich dan snel op voor de voorjaarsworkshopworkshop.. Voor info neemt u contact op, dit kan per mail info@Jedaflowers.nl of telefonisch 0786196199