Zakelijk bloem abonnement

Het bedrijfsleven kan bij bloemist Jeda Flowers terecht voor diverse zakelijke abonnementen. Bijvoorbeeld bloemen en planten voor de aankleding van het bedrijfspand, de directie kamer, de receptie, de vergaderzaal. Het abonnement houdt in dat er iedere week een vers bloemarrangement geleverd wordt. Ieder abonnement wordt afgestemd op de wensen en ideeën van de klant: groot, klein, een los boeket of meerdere aantallen, klassiek, modern, natuurlijk, gestileerd; de mogelijkheden zijn oneindig; laat onze bloemsierkunstenaars u verassen.

bloemen abonnement

Speciale gelegenheden

Wij verzorgen ook boeketten voor bijzondere omstandigheden omtrent uw werknemers: zieken, jubilarissen, bij verhuizing, bij verjaardagen of zomaar wanneer een werknemer een extra attentie verdient.

Tarieven

Er zijn al abonnementen vanaf €15,- per week; de facturatie is 1 x per maand. Maak vrijblijvend telefonisch een afspraak met bloemist Jeda Flowers te Zwijndrecht (078-6196199), wij nemen alle tijd om op locatie uw wensen en ideeën uitgebreid te bespreken.

Particulier bloemenabonnement

De particulier kan bij bloemist Jeda Flowers terecht voor een bloemenabonnement. Dit houdt in dat er iedere week of 1 x per 2 weken een vers bloemarrangement geleverd wordt. Ieder abonnement wordt afgestemd op de wensen en ideeën van de klant: groot, klein, afwisselend, klassiek, modern, natuurlijk, gestileerd; de mogelijkheden zijn oneindig; laat onze bloemsierkunstenaars u verassen.

bloemen abonnement

Tarieven particulier abonnement

Er zijn al abonnementen vanaf €15,- per week; de facturatie is 1 x per maand. Maak vrijblijvend telefonisch een afspraak met bloemist Jeda Flowers (078-6196199), wij nemen alle tijd om in een persoonlijk gesprek uw wensen en ideeën uitgebreid te bespreken.

Ja, ik wil hierover gebeld worden!

    Naam

    Bedrijf

    Telefoonnummer

    E-mailadres

    Ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen